Verslag competitieteam heren 1 donderdagavond

De eerste twee wedstrijden zijn gespeeld.

Eerste wedstrijd was tegen IJsbrechtum.
Willem en Albert hadden het in de eerste set best moeilijk, steeds in game achter, maar op 5-5 braken zij de game en kwamen met 6-5 voor, nu konden zij de set uitserveren maar dit ging niet gemakkelijk, kwamen met 0-40 achter maar gelukkig kreeg de tegenstander geen punt meer en WiIlem en Albert wonnen de set met 7-5.

De tweede set was zo gespeeld en het werd 6-0.

Gauke en Albert Jan hadden het de eerste wedstrijd geen kind aan de tegenstander en wonnen vrij gemakkelijk met 6-2 en 6-1.

De tweede partij was spannender via de setstanden 7-5; 0-6, dit was even schrikken, maar in de supertiebreak hervonden zij zich weer en wonnen de wedstrijd met 10-8.

Willem en Albert namen hun goede vorm mee van de eerste wedstrijd en wonnen vrij eenvoudig  met 6-3 en 6-1.

Goede start van de competitie 4-0 winst.

Tweede wedstrijd moesten wij naar Ijst.

Gauke en Thijs hadden geen goed antwoord op het goede spel van de tegenstander met het mooie spel en mooie slagen konden zij met hangen en wurgen tot 4-4 bij blijven maar moesten de set echter verliezen met 6-4.

Tweede set begon stroef en kwamen Gauke en Thijs met 4-1 achter, zij hervonden zich en kwamen terug tot 5-4, het ging nu om en om tot een stand van 6-6, de tiebreak  ging echter verloren met 7-4.

Willem en Albert Jan hadden het ook zwaar, eerste game ging ook mooi gelijk op, zij wonnen de eerste set met 7-5, in de tweede set ging het niet van harte en verloren de set met 6-3.

Een super-tiebreak  volgde, zij liepen vrij eenvoudig uit naar 8-4 maar de laatste punten wilden maar niet komen, tegenstander kwam terug tot 8-8, gelukkig konden wij er 9-8 van maken en op wedstrijd punt kon Willem de bal goed diep terug spelen waar na de tegenspeler de bal net iets te ver cross speelde en uit sloeg.

Tussenstand 1-1.

De volgende twee partijen gingen heel vlot.

Zijn verloren met 6-0 en 6-4.

Gauke en Thijs hadden het  niet moeilijk en wonnen vrij eenvoudig met 6-2 en 6-2.

Eindstand 2-2 een terechte uitslag volgens de supporters, Albert en Boebie, en de toeschouwers van Ijlst.