De banen zijn weer open!

De afgelopen weken is er weer hard gewerkt door de mensen van de baancommissie. En het resultaat mag er zijn, de banen liggen er weer prachtig bij en zijn klaar voor een nieuw tennisseizoen.

Voordat iedereen weer los gaat, hier nog even de actuele regels rondom de corona. Als allereerste voordat je gaat tennissen moet je de baan officieel reserveren via de KNLTB app.

Huidige Corona maatregelen op de tennisbaan
Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.

Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan. Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld. Publiek is niet toegestaan. Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. De avondklok geldt van 21.00 tot 4.30 uur.

Wij wensen iedereen dit seizoen weer veel tennisplezier en vergeet niet te reserveren 😉